BOBBI RAVIOLI

Hi, ik ben Bobbi🙋‍♀

Bobbi Ravioli is een duurzaam Nederlands kinderkleding label voor meiden tussen de 3 en 12 jaar en is gevestigd in Den Haag. Bobbi Ravioli staat bekend om haar meisjesjurkjes met verwisselbare applicaties van hoogwaardige kwaliteit en perfecte pasvorm. 

Meisjes weten al vroeg wat ze willen en hebben op jonge leeftijd al een uitgesproken smaak. Met de collectie van Bobbi Ravioli kunnen zij eindeloos combineren met de druk applicaties en zo hun eigen look creëren en afstemmen op iedere gelegenheid.

De meisjescollectie is verkrijgbaar in de maten: 86-92 t/m 146-152. 

 

 x Bobbi 

  

Mijn naam is Esther Litjens.

 Sinds 2011 ben ik werkzaam in de kinderkleding branche op verschillende vlakken als verkoop, inkoop en productie. Sindsdien heb ik een grote passie voor kinderkleding ontwikkeld. 

In 2020 heb ik het Nederlandse kinderkleding label Bobbi Ravioli overgenomen. Een kwalitatief hoogwaardig meisjeslabel met een ijzersterk concept in het middensegment. 

Onze ambitie is om vrolijke, duurzame en hoogwaardige collecties neer te zetten voor een betaalbare prijs. Naast de bekende meisjesjurkjes hebben we nu ook rokjes, tees en sweaters in de collectie. Ook zijn we sinds SS21 gestart met Business to Business verkopen en willen wij onze retailpartners verder uitbouwen in de nabije toekomst. 

Duurzaamheid is altijd belangrijk geweest bij Bobbi Ravioli, wij werken met gecertificeerde leveranciers in India en produceren zo veel mogelijk dichtbij huis in Portugal en Frankrijk waarbij we gebruik maken van biologisch katoen. 

 

Lieve groet, 

Esther Litjens