• perfecte
  kwaliteit
 • snelle
  levering
 • 14 dagen
  op zicht
 • niet goed,
  geld terug
9.5 van 312 beoordelingen
Saskia uit Weert Datum:08-12-2018

"Snelle levering. Vriendelijke, persoonlijk geschreven kaartje bij de bestelling. Mooie, zachte stof wat betreft het..."

Nicole uit Almelo Datum:04-12-2018

"Ontzettend mooi jurkje waar mijn dochtertje afgelopen weekend in heeft lopen shinen! - Mooie/ goede kwaliteit van de stof! - Snelle..."

Esther uit Weert Datum:04-12-2018

"Herkenbare jurkjes, dat zelfs de juf van onze dochter mij tipte over de black friday..."

jurkje Roos jurkje Roos jurkje Roos jurkje Roos
jurkje Roos

jurkje Roos

Dit basisjurkje is een must have in je dochters kledingkast. Een donkerblauw jurkje is goed te combineren. Je kunt je stijl zelf bepalen door iedere keer weer te kiezen voor andere bloemen en strikken. Ton sur ton met een navy strik of bloem is echt heel mooi voor een bruiloft of ander feest. In combinatie met een felgekleurde strik of bloem heb je weer een totaal nieuwe stijl. De eerste strik krijg je van ons cadeau en selecteer je hieronder.

Extra bloemen en strikken en de limited edition zijn ook los bij te bestellen.

bobbi ravioli vindt het belangrijk dat de jurkjes worden gemaakt met respect voor mens en milieu. Daarom gebruiken we biologisch katoen en produceren we de kleding in Portugal.

Op voorraad

€39,95 €27,97
Kies je maat:

Kies je strik of bloem:

Aantal:

bobbi ravioli werkt met dubbele maten voor haar kinderjurkjes. Hierbij is uitgegaan van de kleinste maat. Maat 110-116 is gebaseerd op maat 110. 

© bobbi ravioli. All Rights Reserved.
Ontwikkeling m&m web-it.