privacy statement

Algemeen

bobbi ravioli respecteert de privacy van alle bezoekers en gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke en zakelijke informatie die je verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. bobbi ravioli gebruikt je gegevens om bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen.

bobbi ravioli gebruikt de verzamelde gegevens om je de volgende diensten te leveren:

Beveiliging

bobbi ravioli bewaart de door jou verstrekte gegevens op een beveiligde server. Bij jouw account slaan we informatie op zoals je naam, adres, telefoonnummer en e-mailadres. bobbi ravioli en door ons ingeschakelde derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van je gegevens te respecteren.

Betalingsgegevens

Wanneer je wilt afrekenen in onze bestelmodule wordt alleen het bedrag van de bestelling aan de betalingsprovider overgedragen en de wijze waarop je wenst te betalen (iDEAL, Mister Cash of overschrijving). Uiteraard worden bankgegevens niet opgeslagen en is elke betaalmogelijkheid door de betalingsprovider beveiligd.

Verkeersgegevens

Bij verkeersgegevens kun je denken aan het registreren van een IP-adres, het installeren van een cookie en het registreren van het klikgedrag en het analyseren van je navigatie op onze website. Met de verkeersgegevens analyseren we het gebruik van onze site en daarmee het surfgedrag van onze bezoekers. We bekijken hoe de navigatie wordt gebruikt, welke pagina's worden bezocht en welke artikelen worden besteld, zodat we hiermee de bekendheid, functionaliteit en inhoud van onze site en diensten kunnen verbeteren.

bobbi ravioli verkoopt je gegevens niet

Wij verkopen jouw gegevens niet aan derden en zullen deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van jouw bestelling. bobbi ravioli en door ons ingeschakelde derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van jouw gegevens te respecteren.

Contact met ons opnemen

Indien je nog vragen hebt, kun je een e-mail sturen naar info@bobbiravioli.nl. Onze klantenservice helpt je verder als je informatie nodig hebt over jouw gegevens of als je deze wilt wijzigen of inzien. Je hebt nadrukkelijk het recht op correctie van jouw gegevens. In geval wijziging van het privacy statement van bobbi ravioli nodig mocht zijn, dan vind je op deze pagina altijd de meest recente informatie.
© bobbi ravioli. All Rights Reserved. Ontwikkeling m&m web-it.