MID SEASON SALE | 30% KORTING 🍁

Meisjes jurkjes

Meisjesjurk voor een feestelijke gelegenheid 

Ben je op zoek naar een hippe meisjesjurk? Van een meisjesjurk van bobbi ravioli wordt je dochter vast helemaal blij. Een meisjesjurk die lekker orgineel is omdat Bobbi Ravioli in kleine oplages produceert. Voor iedere gelegenheid hebben we een meisjesjurk. Een meisjesjurk voor een bruiloft, voor kerst, pasen, een verjaardag of voor een andere feestelijke gelegenheid. Bij bobbi ravioli hebben we vrolijke meisjesjurkjes voor ieder feest.

Een meisjesjurk hebben we in verschillende maten. Van maat 86-92 tot maat 146-152. De maten van de meisjesjurken vind je in de maattabel

Wil je je meisjesjurk samenstellen? Kies dan voor een meisjesjurk met drukknoop. Je kunt hier losse accessoires bij bestellen zoals een felgekleurde bloem of strik. Zo bepaal je in een handomdraai je eigen look. Onder de meisjesjurk draag je een paar felgekleurde Bobbi Ravioli kousen of een mooie legging. 

De meisjesjurkjes zijn gemaakt van organisch katoen met elasthaan. Hierdoor zijn de meisjesjurkjes extra zacht en kun je er heerlijk in bewegen. De jurkjes van Bobbi Ravioli zijn online te koop.