betaalmogelijkheden

Via iDEAL

Met iDEAL vertrouwd, veilig en gemakkelijk jouw online aankopen afrekenen. Je rekent af in de vertrouwde internetbetaalomgeving, op basis van de specifieke beveiligingsmethodes van jouw eigen bank. Als internetbankierder kun je direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat je je daarvoor hoeft aan te melden.

Mocht er onverwacht een storing optreden met de iDEAL-betalingen dan kun je altijd het bedrag rechtstreeks naar ons overmaken op rekeningnummer 5470902 t.n.v. bobbi ravioli onder vermelding van jouw bestelnummer. 

Sisow Overboeking

Je kunt er ook voor kiezen om het bedrag over te maken via Sisow Overboeking. Je ontvangt dan een e-mail met alle benodigde informatie om de betaling te verrichten.

Sisow Mister Cash

Ben jij woonachtig in België en heb je een rekening bij één van de volgende banken: Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank of VDK Spaarbank? Dan kun je met Mister Cash vertrouwd, veilig en gemakkelijk jouw online aankopen bij ons afrekenen. Je rekent af in jouw vertrouwde internetbetaalomgeving, op basis van de specifieke beveiligingsmethodes van jouw eigen bank. 

Onze bankgegevens

Rekeningnummer: NL17INGB0005470902 (ING BANK NV), t.n.v. bobbi ravioli
 
© bobbi ravioli. All Rights Reserved.
Ontwikkeling m&m web-it.